Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 29.3.2011 13:30
Odpovědět
Používám brambory, zelí, salát, mrkev. šla by i pažitka, potržel nebo bazalka?
|
jardaslatinany
Člen
|
# Zasláno: 30.3.2011 09:55
Odpovědět
Já jim dávám mraženou zeleninu do rizota. Žerou hlavn? hrášek a kuku?ici. Ten hrášek si bleskov? vyloupnou a sežerou nejd?ív jen vnit?ek. ?pln? nejradši ale mají lístkový špenát, hlavn? mlá?ata. Kupuju ho také mražený, ale nesmí to být protlak. Co je ale pro mé raky ?ervené naprostá a neodolatelná lahůdka jsou malé kousky rybího masa. Kupuju mražené grundle - an?ovi?ky. Ješt? zmrzlé jdou snadno nakrájet na mali?ká kole?ka. Tyto malé kousky se celkem snadno potopí a raci po nich p?ímo ská?ou. Aromatickou zeleninu asi nebudou, ale za pokus nic nedáte.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4.4.2011 12:48
Odpovědět
Ahojky a můžu v?d?t co je to za druh a za zna?ku toho mr. špenátu? a nekalí kuku?ice a hrášek p?íliš vodu?
|
jardaslatinany
Člen
|
# Zasláno: 5.4.2011 20:40
Odpovědět
Na zna?ce nezáleží. Je ale důležité, aby to byl špenát sekaný, ne umletý, ?ili protlak. Dá se to sehnat bu? ve form? velkých plochých kostek v krabici, nebo jako takové špalíky v pytlíku. Já jim to pak ješt? zmrzlé ukrajuju a hned hodím do akvárka. Když se krmí špenátem p?im??en?, nezbyde z n?j nic. Sežerou ho všechen. Oproti tomu po hrášku zbyde v?tšinou slupka a stejn? jako zbytky patentek a ra?ích granulí to je pot?eba nejpozd?ji druhý den odstranit, jinak to zplesniví.
|